You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji on Tue Aug 09, 2011 9:30 pm

Carla Elisabeth

Carla Elisabeth
Admin
O seriji 10yf7r8

Skins je divlja vožnja kroz živote grupe srednjoškolskih prijatelja koji se probijaju kroz minsko polje adolescencije... i na tom putu nagazit će na sve moguće mine.
Jedna od najgledanijih serija koja je ponovo pomaknula granice i duboko zašla u najdublje tajne tinejdžera.
Bilo da je riječ o seksu, ilegalnim supstancama, prijateljstvu ili slomljenim srcima, Skins je emotivni stampedo tinejdžera koji se probijaju kroz ludilo srednjoškolskih godina. Lomit će se srca i pržiti moždane stanice dok će se ova grupa tinejdžera neustrašivo suočavati sa svim preprekama uzdignute glave... a ponekad i bezglavo.
Inače, originalna verzija serije Skins nastala je 2007. godine u Velikoj Britaniji i djelo je tima koji čine otac i sin, Bryan Elsley i Jamie Brittain, a govori o grupi britanskih tinejdžera iz Bristola koji pokušavaju odrasti i pronaći ljubav i sreću. Kao i u britanskoj verziji, i u američkoj verziji snažno se sjeća utjecaj samih tinejdžera, a Bryan Elsley potpisan je i kao kreator i izvršni producent američke verzije.
Kako bi se nastavio originalni uspješni produkcijski model u kojem je sve priče napisala grupa britanskih tinejdžera, MTV je okupio grupu nepoznatih tinejdžera koji su najprije pisali, a zatim i glumili u seriji. I upravo zbog ovog jedinstvenog procesa pisanja i odabira glumaca koji je uveo Bryan, Skins je jedna od rijetkih serija koje dopiru do publike zahvaljujući posve autentičnim pričama.


Glumci:

Sofia Black D'Elia
James Newman
Ron Mustafaa
Daniel Flaherty
Jesse Carere
Camille Cresencia-Mills
Britne Oldford

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com