You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji on Tue Aug 09, 2011 10:12 pm

Carla Elisabeth

Carla Elisabeth
Admin
O seriji 30vndi8


Još jedna serija o duhovima i mladoj ženi koja može da ih vidi, čuje i razgovara sa njima.

Melinda Gordon je još kao mala, od svoje bake, saznala da može komunicirati sa duhovima, koji su zbog nekih svojih nezavršenih poslova, spriječeni da odu na "onu stranu" i još se muvaju po Zemlji. Taj dar imaju i njena baka i majka. Melinda pomaže duhovima da završe to što ih muči, da bi oni mogli da odu u "blještavu svijetlost". To su često sasvim losobne stvari, npr. poginuli vojnik nije vidio sina koji se rodio posle njegove smrti i JLH traži tko je taj vojnik, gdje i kada je poginuo i na kraju gdje je njegov sin.
Ona ima prodavnicu antikviteta, u prvoj epizodi se udala za medicinskog tehničara koji radi u hitnoj pomoći i podržava je u njenom pomaganju duhovima. Oboje vrlo emotivno doživljavaju probleme umrlih i njihovih obitelji.
JLH često mora istražiati na što se u stvari odnosi to što joj neki duh kaže, i da to onda prenese njihovoj obitelji ili onome tko im je značajan. Duhovi su prikazani kao obični ljudi, nema nekih naročitih specijalnih efekata. Melinda s njima razgovara i usred bijela dana, kao da su živi.
U stalnoj postavi je još nekoliko likova, koji također prihvaćaju, neki čak sa oduševljenjem, Melindin talent i također joj pomažu.
Prati život glavnog lika kao da je razgovor sa mrtvima najnormalnija stvar.

Glumci:

Jennifer Love Hewitt
David Conrad
Camryn Manheim
Christoph Sanders

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Create a forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com