You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji on Tue Aug 09, 2011 10:47 pm

O seriji Zn0gh0

U jednoj od najpopularnijih serija današnjice, aklamirana autorica Barbara Hall (Chicago Hope) donosi priču o naizgled običnoj američkoj obitelji, suočenoj s nimalo običnim događajima. Sve počinje kada šesnaestogodišnja Joan Girardi susretne simpatičnog dječaka koji za sebe ustvrdi da je Bog. Iako je Joanina obitelj, na čelu s detektivom Willom Girardijem i majkom Helen, uvjerena kako njihova kćer pati od halucinacija, brojna ukazanja božanskog u različitim osobama potvrđuju Joanine pretpostavke da se Bog doista obratio njoj.

No problem koji se javlja usporedo s Božjom pojavom vrlo je banalne prirode: nesigurna što Bog želi od jedne, zapravo, obične tinejdžerice, Joan ne preostaje ništa drugo nego li pratiti tajnovite naputke i nastaviti život kao da se ništa nije dogodilo.

Dodir s neba hvaljena je serija, nominira za nagradu Emmy, čija je najveća odlika, unatoč fantastičnome sadržaju - upravo zapanjujuće bliska životna realnost. Svi zaključci utemeljeni su na neoborivoj logici čvrsto utemeljenoj u žanru, a cilj autora nije bio stvoriti seriju koja odaje lažni osjećaj sreće, već svakidašnjice koja ponekad, svojom začudnošću, izbjegava definiciju. U glavnim su ulogama sjajna Amber Tamblyn kao Joan, čuveni Joe Mantegna te uvijek dojmljiva Mary Steenburgen kao djevojčini roditelji. Joan je šesnaestogodišnja djevojka koja je jednog dana pogledala kroz prozor i ...ugledala Božje lice.

Glumci
Amber Tamblyn
Joe Mantegna
Mary Steenburgen
Jason Ritter


_________________
O seriji Tumblr_ls75b8LAd91qc4i52o2_250O seriji Tumblr_ls75b8LAd91qc4i52o4_250

Never wait until tomorrow to hug someone you could hug today,
because when you give one, you get one right back your way.
View user profile http://tvshows.forumhr.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Forum create on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com