You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji on Tue Aug 09, 2011 10:48 pm

Bassgirl

Bassgirl
Admin
O seriji 202fko

Prema kontroverznom romanu "Doing It" britanskog spisatelja Melvina Burgessa producenti hvaljenih serija "Just Shoot Me" i "Freaks and Geeks" snimili su sjajnu dramsku seriju o tinejdžerskom seksu u kojoj glavni junaci priznaju: "Na to mislimo svakih pet sekunda!"
Gledati na život očima Dina Withmana, Jonathana Fieldsa i Bena Connora, trojice tinejdžera s podivljalim hormonima, znači sjetiti se sebe na putu do zrelosti – i to one najpoželjnije – seksualne! Ova priča nije samo o seksu – koji je dominantna tema ove jednosatne serije, komadima ili sportu, već o pritisku odrastanja koje utječe na stavove, ponašanje i odnose s obitelji, prijateljima, profesorima. Na taj 'čupav' način dječaci postaju muškarci. Kritičari su seriju proglasili iskrenijom od ostalih unutar žanra, jer su seks i dečki prikazani mnogo realnije, no što se inače u tinejdžerskim serijama čini.
Dino je hokejaška zvijezda u usponu, atletske građe s karizmom koja izaziva zavist svakog kolege iz razreda. Fasciniran svojoj prelijepom djevojkom Jackie jedva uspijeva kontrolirati svoje seksualne nagone. Njegovo samopouzdanje je poljuljano kada otkrije istinu o odnosu svojih roditelja Annie i Michaela. Istovremeno se Jackie bori s vlastitim granicama koje je postavila u fizičkom odnosu s Dinom i oslanja se na potporu svojih prijateljica Sue i Deborah. Pametni, sarkastični i iscrpljen mislima o curama, Ben je pod neprestanim pritiskom svojih roditelja koji od njega zahtijevaju savršenstvo. Ben je zapeo za oko svojoj profesorici engleskog i istovremeno je oduševljen i prestravljen zbog mogućnosti ulaska u fizički odnos s njom. Od trojice prijatelja Jonathan ima najmanje samopouzdanja, ali je najkreativniji i najrazumniji. Utjehu nalazi u odnosu s ekscentričnom i tjelesno obdarenom Deborah (glumi ju Kelly Osbourne) koja ima sličan pogled na svijet. Ne znajući misli onoga drugog, oboje su zaokupljeni razmišljanjem o produbljenju svog odnosa.

Glumci
Sean Faris
Jon Foster
Chris Lowell
Missy Peregrym
Jessica Lucas
Kelly Osbourne
Lisa Darr
D. B. Sweeney
Marguerite Moreau


_________________
O seriji Tumblr_ls75b8LAd91qc4i52o2_250O seriji Tumblr_ls75b8LAd91qc4i52o4_250

Never wait until tomorrow to hug someone you could hug today,
because when you give one, you get one right back your way.
http://tvshows.forumhr.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Forum free | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com