You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji on Tue Aug 09, 2011 10:52 am

Bassgirl

Bassgirl
Admin
O seriji 1z6h1ls

Serija počinje samoubojstvom Mary Alice Young (Brenda Strong), koja vodi gledatelje u živote svoje obitelji, prijatelja i susjeda, komentirajući sve s nebeskih visina. Njeno samoubojstvo ostavlja iza sebe misteriju koja ima veze s njenim mužem Paulom (Mark Moses), njenim sinom Zachom, i s misterioznom kutijom za igračke koju je Paul iskopao iz obiteljskog bazena, i nakon nekoliko epizoda otkriveno je da sadrži skelet mrtve žene.
U njenom su fokusu njene četiri prijateljice: samohrana majka Susan Mayer (Teri Hatcher) koja pati od nesigurnosti i depresije jer ju je ostavio suprug, perfekcionistica Bree Van De Kamp (Marcia Cross), koja bori se sa smrću svog muža, Lynnette Scavo (Felicity Huffman) isfrustrirana majka četvero djece koja se nakon mnogo godina vraća na posao, i Gabrielle Solis (Eva Longoria), bivši model s piste, nakon što je prevarila svog muža, Carlosa (Ricardo Antonio Chavira), s njihovim vrtlarom, sada pokušava da izgladi probleme u svom braku. Sa svog mjesta na nebu, Mary Alice sada vidi bolje i više no što je vidjela kad je bila živa, te je odlučila podijeliti sve slatke tajne svog susjedstva s nama.
Serija je postala ogroman hit, pogotovo po gledanosti, i odmah napravila termin "Očajne kućanice" kulturalni fenomen po cijelom svijetu.
Od početka prikazivanja ženski časopisi širom svijeta dobili su zahvalnu temu, neprestano su pisali o glavnim glumicama serije, pogotovo o Evi Longoriji. Širom svijeta TV kuće su se otimale za "Kućanice", i sada se serija prikazuje diljem svijeta. Serija je ostvarila zapažen uspjeh i osvojila nagradu People's Choice; dva Zlatna globusa za najbolju humorističnu seriju i najbolju glumicu Teri Hatcher, te dvije nominacije za najbolju glumicu i jednu za sporednu žensku ulogu. 2007. godine je od 15 nominacija za nagradu Emmy, osvojila njih šest, uključujući Felicity Huffman za najbolju glumicu.


Glumci

Teri Hatcher
Felicity Huffman
Marcia Cross
Eva Longoria Parker
Ricardo Antonio Chavira
Doug Savant
Brenda Strong
James Dento

http://tvshows.forumhr.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Create a forum on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com