You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji on Tue Aug 09, 2011 10:54 am

O seriji 2j3pr3o

Upoznajte Meredith Grey. Kći slavne kirurginje Ellis Grey koja se trenutačno oporavlja od seksa za jednu noć. Tjera svoga partnera od večeri prije govoreći da će zakasniti na posao prvi dan. Ona je liječnica stažistica u bolnici Grace u Seattleu i radi zajedno s nekim zanimljivim likovima. Cristina Yang veoma je borbena diplomantica Stanforda koja se sprijatelji s Meredith. George O'Malley je osebujan i topao muškarac koji već prvi dan nauči lekciju-dvije. Izzie Stevens je bivša manekenka koja prvi dan nije osjetila poseban tretman. Alex Karev je arogantni gad koji već prvi dan postavi pogrešnu dijagnozu. Nadzire ih Miranda Bailey, koju su nazvali “Nacistkinja”. Meredith se također iznenadi kada sazna da je njezin prijatelj od prethodne večeri njezin kolega, još gore, njezin šef.
U napetoj četvrtoj sezoni, punoj zavrzlama i neočekivanih događanja, u glumačku postavu ulazi glumica Chyler Leigh, kao Lexie Grey, nova stažistica u bolnici, koja je ujedno i Meredithina polusestra. Brooke Smith pridružila se glavnoj postavi glumaca ulogom doktorice Erice Hahn.
Cristina, Meredith, Izzie i Alex sada su specijalisti s vlastitom grupom stažista kojima moraju šefovati, a među njima je i George, koji nakon pada ispita ponavlja stažiranje, ali i Meredithina polusestra Lexie Grey. Već prvi dan u bolnici za novopečene specijaliste prilično je kaotičan, a moraju se naviknuti i na novu šeficu, Callie Torres, Georgeovu suprugu. Bailey, nimalo oduševljena što je dr. Webber izabrao Callie, a ne nju, prisiljena je priviknuti se na postojeće stanje. Webber, pak, razmišlja o obnovljenom položaju šefa kirurgije, odlučan da uspješno kombinira posao i privatni život, obzirom na nedavno pomirenje sa suprugom. Cristina. Mark Sloan u četvrtoj je sezoni odlučio obnoviti prijateljstvo sa svojim starim prijateljem Derekom, kojem također treba prijateljska podrška nakon Addisonina preseljenja, Burkevog otkaza i poljuljanog odnosa s Meredith. Svakodnevno suočeni s pitanjima života i smrti, novopečeni specijalisti nerijetko utjehu potraže jedni u drugima, ponekad prijateljsku, a katkad i više od toga.

Glumci
Ellen Pompeo
Patrick Dempsey
Sandra Oh
Katherine Heigl
Justin Chambers
Eric Dane
T.R. Knight
Isaiah Washington
Chandra Wilson
James Pickens, Jr.
Kate Walsh
Sara Ramirez
Chyler Leigh
Brooke Smith

View user profile http://tvshows.forumhr.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com