You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji on Tue Aug 09, 2011 11:44 am

Carla Elisabeth

Carla Elisabeth
Admin
O seriji 25fjcdh
Nova generacija temom nevjerojatno podsjeća na stari Beverly. Prosječna američka obitelj seli se iz Teksasa (Minesote) u Kaliforniiju, sa svoje dvoje djece – dobricom Annie i posvojenim Dixonom (Brenda i Brendon) koji su naravno istih godina kako bi mogli okupljati svoje vršnjake i stvarati novu ekipu u kojoj će do kraja serijala vjerojatno svi biti sa svima. Odnosi u Mills obitelji (Walsh) naprosto su savršeni, tolerantni roditelji koji nisu rastavljeni, otac je ni manje ni više nego ravnatelj škole West Beverly High, a brat i sestra se izležavaju na krevetu i međusobno tješe zbog teškog problema s kojima se suočavaju: razmažena, bogata i prelijepa djeca s Beverly Hillsa nikako da postanu njihovi najbolji prijatelji.
Bogatašica Naomi (Kelly) u početku je zločesta, ali vrlo brzo će nakon strašnih problema u obitelji postati dobrica, a glavni školski zavodnik Ethan (Dylan) je kompliciran i divan dečko oko kojeg će se Annie i Naomi (Brenda i Kelly) sigurno zakačiti. Tu su i Kellyina sestra Erin koja je sada alternativna tinejđerka i naziva se Silver, zatim standardni sporedni lik sa strane koji se druži s Dixonom i s kojim se nikad ništa ne događa (Steve), a u prvoj se epizodi pojavljuje i Hannah, kćer štreberice Andreae Zuckerman
Od starih se glumaca pojavljuje Brenda koja je sada iskusna glumica te Kelly sa svojim četverogodišnjim sinom čiji je otac otkriven u posljednjoj epizodi.
Napisat ćemo samo kako su Kelly i on imali ‘burnu prošlost’, a pošto je dotična imala takvu prošlost sa svima iz starog serijala, izuzev polubrata Davida, teško je odgovoriti na pitanje tko je otac njezina djeteta. Lik Donne Martin i Brandona Walsha također se spominje, ali njihovo pojavljivanje u ovom spin offu još je upitno. Navodno je Tori Spelling odustala od Donne zbog niskih honorara koji su joj bili ponuđeni, a sigurno je da iz istog razloga nećemo ponovo gledati niti Stevea (Ian Zeiring). Naravno, i nova ekipa se okuplja u Peach Pitu u kojem siroti Dixon (novi Brandon) pokušava zaraditi dodatni đeparac kod svima poznatog Nata (Joe E. Tata).

I tako je iz nekad megapopularnog Beverly Hillsa nastao serijal imena poštanskog broja ‘90210′ čiji će tinejdžeri svojim problemima zabavljati svoje vršnjake širom svijeta. Do kada, pokazat će vrijeme, ali i broj starih glumaca koji se pristanu pojaviti u ovom spin offu kako bi stari fanovi s čežnjom mogu vidjeti do kuda su u životu dogurali njihovi nekadašnji uzori.

Glumci:

Shenae Grimes
Tristan Wilds
AnnaLynne McCord
Ryan Eggold
Jessica Stroup

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Create a forum on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com