You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji on Tue Aug 09, 2011 4:01 pm

Carla Elisabeth

Carla Elisabeth
Admin
O seriji 35kiuev

Zgodni tinejdžeri koji u svakoj epizodi moraju otpjevati barem jednu poznatu pjesmu, junaci su nove serije Glee koja je jednostavno – vesela, šarena i bezbrižna.
Ako su mjuzikli vaša furka, ova serija će vam biti super. U slučaju da se palite na dečke i cure iz američkih srednjih škola, opet će vam biti super. A ukoliko vam se sviđa bezbrižni pogled na svijet i probleme, pogađate – bit će vam super. Jer kreatori serije Ryan Murphy, Brad Falchuk i Ian Brennan mora da su bili na nekim lakšim drogama kada su je snimali – ne sjećamo se kada smo vidjeli toliko sunca, veselja, boja i pjesmica na malim ekranima.
Upravo to je i bila ideja ove humoristično-glazbene serije koju emitira Fox – maknuti se od ekipe koje uokolo šeće s pištoljima i high-tech gadgetima za hvatanje zločinaca, znanstvene fantastike i odvjetnika. Logičan potez, primjetit ćete. No scenarij, koji je prvo bio zamišljen za filmsku varijantu, stajao je nekoliko godina u ladici, uglavnom zato što je priča o sportašu koji se srami pjevati i kojem se sviđa cura iz zbora, svima smrdio na nešto jako dobro poznato – High School Musical. Tek kada su producenti uspjeli sve oko sebe uvjeriti da nisu zainteresirani za 'show u kojem ljudi odjedanput samo počnu pjevati' već da će ovo biti post-modernistički mjuzikl, produkcija je mogla krenuti dalje.
Iako premisa miriše na totalnu katastrofu, serija je toliko šarmantna i blještava da joj je nemoguće odoljeti.


Glumci:

Dianna Agron
Chris Colfer
Jessalyn Gilsig
Jane Lynch
Jayma Mays
Kevin McHale
Lea Michele
Cory Monteith
Matthew Morrison
Amber Riley
Mark Salling
Jenna Ushkowitz
Naya Rivera

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Create a forum on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com