You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji on Tue Aug 09, 2011 4:01 pm

O seriji 35kiuev

Zgodni tinejdžeri koji u svakoj epizodi moraju otpjevati barem jednu poznatu pjesmu, junaci su nove serije Glee koja je jednostavno – vesela, šarena i bezbrižna.
Ako su mjuzikli vaša furka, ova serija će vam biti super. U slučaju da se palite na dečke i cure iz američkih srednjih škola, opet će vam biti super. A ukoliko vam se sviđa bezbrižni pogled na svijet i probleme, pogađate – bit će vam super. Jer kreatori serije Ryan Murphy, Brad Falchuk i Ian Brennan mora da su bili na nekim lakšim drogama kada su je snimali – ne sjećamo se kada smo vidjeli toliko sunca, veselja, boja i pjesmica na malim ekranima.
Upravo to je i bila ideja ove humoristično-glazbene serije koju emitira Fox – maknuti se od ekipe koje uokolo šeće s pištoljima i high-tech gadgetima za hvatanje zločinaca, znanstvene fantastike i odvjetnika. Logičan potez, primjetit ćete. No scenarij, koji je prvo bio zamišljen za filmsku varijantu, stajao je nekoliko godina u ladici, uglavnom zato što je priča o sportašu koji se srami pjevati i kojem se sviđa cura iz zbora, svima smrdio na nešto jako dobro poznato – High School Musical. Tek kada su producenti uspjeli sve oko sebe uvjeriti da nisu zainteresirani za 'show u kojem ljudi odjedanput samo počnu pjevati' već da će ovo biti post-modernistički mjuzikl, produkcija je mogla krenuti dalje.
Iako premisa miriše na totalnu katastrofu, serija je toliko šarmantna i blještava da joj je nemoguće odoljeti.


Glumci:

Dianna Agron
Chris Colfer
Jessalyn Gilsig
Jane Lynch
Jayma Mays
Kevin McHale
Lea Michele
Cory Monteith
Matthew Morrison
Amber Riley
Mark Salling
Jenna Ushkowitz
Naya Rivera

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Forum create on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com