You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji on Tue Aug 09, 2011 6:37 pm

Bassgirl

Bassgirl
Admin
O seriji 21cgsbl

Kad je dr. Jack Gallagher - mladi, dinamični i izuzetno netipični psihijatar - postavljen za direktora psihijatrije u bolnici u Los Angelesu, sve se u bolnici mijenja. Radikalne metode mladog doktora uznemiruju i zbunjuju ne samo njegove kolege, već i pacijente na njihovom odjeljenju.
"Mental" nije samo još jedna medicinska serija. Različita je. U njenoj osnovi su ljudi koji nemaju tjelesne povrede - stradali su njihovi umovi. Serija, koja kombinira medicinsku tematiku sa misterioznom, stavlja u prvi plan tajanstvenost koja se krije u neistraženom čovjekovom mozgu. Sad ga istražuju kao nikad prije. Svakog tjedna, u susretu sa novim slučajem, Gallagher treba reagirati veoma brzo kako bi prodrio u pacijentov mozak, ne samo da bi riješio trenutni problem, već i da bi razumio svog pacijenta i otkrio ključ prema njegovom dugoročnom oporavku.
Pacijenti dolaze u bolnicu iz različitih razloga: neke je dovela policija za privremeni boravak; neki dolaze dobrovoljno; drugi posjećuju samo dnevne terapije, pokušavajući da snaći sa fobijama i psihozama koje od njihove svakodnevice prave pakao.
Za Jacka, svaki slučaj je zagonetka, koja se mora riješiti. Ima nevjerojatnu sposobnost prodrijeti u umove svojih pacijenata, doslovno gledajući stvarnost kroz njihove oči i nudeći im potpuno novu perspektivu prema njihovim mnogobrojnim svjetovima. Jack uvijek cilja da stigne do korijena oboljenja pacijenta, s namjerom da sazna kakvi su ona ljudska bića. Nažalost, kolege su skeptični prema njegovim netradicionalnim metodama, iako su one krajnje efektivne. Neki će se čak potruditi da se Jack ne zadrži još dugo na svom položaju.


Glumci
Chris Vance
Jacqueline McKenzie
Annabella Sciorra
Derek Webster
Marisa Ramirez
Nicholas Gonzalez
Edwin Hodge


_________________
O seriji Tumblr_ls75b8LAd91qc4i52o2_250O seriji Tumblr_ls75b8LAd91qc4i52o4_250

Never wait until tomorrow to hug someone you could hug today,
because when you give one, you get one right back your way.
http://tvshows.forumhr.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Create a forum on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com