TV Shows
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Pravila foruma!

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Pravila foruma! Empty Pravila foruma! Tue Aug 09, 2011 11:14 am

Carla Elisabeth

Carla Elisabeth
Admin

Da se osiguramo od mogućih neugodnosti, odredili smo forumska pravila. Pravila nisu komplicirana i samo prate pravila pristojne komunikacije među ljudima.

1.PRIJAVA NEPRIMJERENIH POSTOVA

Jednostavno prijavite administratorima ili moderatorima te teme, svaki post za koji mislite da je neprimjerenog sadržaja ili spam.

Možete prijaviti i neprimjereni nick, potpis, avatar, sliku profila. U slučaju da netko krši pravila kroz privatne poruke - prijaviti možete tako da pošaljete kopiju te poruke (FWD ili screen shot) administratoru.

Za svako reklamiranje foruma;blogova;privatnih web stranica što znači otvoreno ostavljanje/slanje/proslijeđivanje je potrebno tražiti dopuštenje admina.

2.OTVARANJE TEMA

Temu treba otvoriti u pravom podforumu.

Prije otvaranja nove teme obvezno treba provjeriti je li takva tema već postoji na forumu kako se teme ne bi duplirale, a to možete napraviti ovdje.

Temi treba dati što konkretniji i precizniji naziv. Naziv teme ne treba pisati isključivo velikim slovima ili koristiti ponavljajuće znakove (npr. !!!!!), kako bi se privukla pozornost.

*Svačije mišljenje je dobrodošlo, uključujući i ono koje se ne slaže s drugim mišljenjem ili mišljenjem forumske većine, ispravlja nečiji krivi navod ili kritizira određeni postupak, ali na forumu nije dopušteno vrijeđanje, namjerno izazivanje sukoba, netrpeljivost po bilo kojoj osnovi, neargumentirano iznošenje negativnosti o članovima foruma i trećim osobama, poticanje na agresiju, omalovažavanje, prepucavanje i slična ponašanja koja nisu primjerena normalnoj komunikaciji.

Nepristojan i vulgaran jezik neće se tolerirati. Takvi postovi će biti editirani ili obrisani, autor uvredljivih postova bit će upozoren, a u slučaju učestalog takvog pisanja i isključen. Isto vrijedi i za stavljanje slika nepristojnog i vulgarnog sadržaja.

Trolovi (članovi koji su se registrirali isključivo da na forumu pokrenu svađu i prepucavanje) bit će brzo otkriveni i isključeni iz foruma. Za svaku tešku povredu pravila (prijetnje, teška vrijeđanja...) -dobiva se trenutni ban.

Za razloge editiranja, uklanjanja ili zaključavanja, kao i banova, član foruma može pitati moderatore ili administratore isključivo privatnom porukom. O tome nema rasprave na forumu i svi takvi pokušaji bit će uklonjeni i tretirani kao daljnje kršenje forumskih pravila.

3.PRAVOPIS

Ne pretjerujte sa previše smjalića, ili uzvika poput AAAAAA, EEEEEEE, i slično. Zabranjeno je pisanje slova tipa š=sch, č=ch, i slično. Pišite čitka, normalna slova. Također nemojte da vam se post sastoji samo od smajlića, ili da je samo citiran, takvi postovi će biti brisani!

4. CITIRANJE

Nemojte citirati bez potrebe. Ako odgovarate na post koji je odmah iznad vašeg nema potrebe za citiranjem, ili da citirate postove u nedogled.

5.POTPIS


Dopuštena veličina slika 500x200.
Nemojte stavljati puno slika, gomilu teksta i sl. Ako baš osjećate potrebu, ispod slike smijete staviti jednu liniju teksta (normalne veličine ili manje!)

6. NADIMAK

Nadimak će s vremenom postati dio vašeg identiteta, jer će vas ljudi ovdje početi prepoznavati po njemu i oslovljavati Vas njime. Vaš nadimak je jednako bitan kao i avatar ili potpis koji koristite.
Svi oni ovdje čine sliku o vama ostatku foruma.

7. REKLAMIRANJE FORUMA

Zabranjeno je reklamiranje foruma preko PM-a!
Ako dobijete takvu poruku molimo da prijavite Administratorima s time da će te poruku poslati nama i mi ćemo sankcionirati u tom slučaju.

Možete staviti u potpis link vašeg foruma i ništa više.

U posebnoj temi će biti reklame foruma u kojima ćete moći reklamirati svoje forume samo ako imate više od 100 postova.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Forum create on Forumotion | ©phpBB | Free forum support | Report an abuse | Forumotion.com