TV Shows
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji Tue Aug 09, 2011 10:46 pm

Carla Elisabeth

Carla Elisabeth
Admin

O seriji Ojr5j

Supernatural je američka nadnaravna i horor serija koju je kreirao Eric Kripke 2005.god.
Glume Jared Padalecki i Jensen Ackles. Serija prati braću koja love demone i ostale natprirodne figure. Serija je producirana od Warner Bross televizije, u suradnji s Wonderland Sound and Vision.
Nakon majčine smrti, na sumnjiv požar koji zapali kuću, Dean i Sam Winchester živjeli život na cesti sa svojim ocem dok su odrastali. Godine prolaze i dečki se udružuju kako bi pronašli svog oca, Ivana, koji je nestao u lovu. Međutim, njihov otac nije tipičan lovac: on lovi nadnaravna bića poput duhova, vampira, demona i ostalih i on je trenirao svoje sinove da učine isto. Sam i Dean spašavaju nevine ljude, bore se sa bićima i duhovima, te prikuplaju tragove koji će im pomoći u pronalasku oca. Sam počinje misteriozno razvijati psihičke sposobnosti i vizije kao što su putovanja. Oni na kraju pronalaze svog oca oca, koji otkriva da je stvorenje u kojem je ubijeno Sam i Dean majka godina ranije je žutooki demon i jedina stvar koja može ubiti ga je legendarni pištolj.

Glumci:

Jared Padalecki
Jensen Ackles

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Similar topics

-

» O seriji
» O seriji
» O seriji
» O seriji
» O seriji