You are not connected. Please login or register

O seriji

Go down  Message [Page 1 of 1]

1O seriji Empty O seriji on Tue Aug 09, 2011 6:39 pm

O seriji 6pu71g

Što je za klince devedesetih godina prošlog stoljeća bio “Beverly Hills 90210″, to je za djecu novog tisućljeća televizijska serija “One Tree Hill”. Umjesto uz Brendu i Brendona, Dylana i Kelly, Jima i Donnu, nove generacije odrasle su i odrastaju uz Lucasa, Nathana, Peyton, Haley, Brooke…
Lucasovi odnosi i sa njegovim bratom Nathanom i sa Peyton i Brooke, s kojima je u ljubavnom trokutu, daje seriji poseban 'okus'. Zbog odrastanja samo uz majku, Lucas je vrlo šutljiv i usamljen. Iako se on pokušava držati udaljenim od svoga polubrata Nathana; sin kojeg je Dan Scott priznao, arogantan i neoklijevajući mladić i "najkorisniji igrač" košarkaškog tima Gavrani, kroz igru sudbine, njih dva su postavljeni licem u lice, kada se Lucas odluči pridružiti Nathanovom timu. Prešutno natjecanje koja je postojalo između njih od djetinjstva dolazi sada na površinu, pogotovo jer to više nije samo borba za prevlast na terenu, nego i za Peytonino srce. To će preplaviti i njihove domove i srca, dok oni pokušvaju otkriti tko su doista i prihvatiti ideju da liče jedan drugome više nego je itko ikad mogao i zamisliti.
U prvoj sezoni pratimo suparništvo između Lucasa i Nathana, neke ljubavne trokute i četverokute i prvu igru državnog prvenstva. Iako je dva dečka počinju kao neprijatelji, kako serija odmiče, postaju prijatelj te se poslije ponašaju i zavole kao braća. Iako se Nathan u početku približio Haley iz osvete prema Lucasu, on se na kraju zaljubi u nju i oni prohodaju. Nakon Peyton, Lucas se zaljubi u Brooke, školsku glavnu navijačicu i Peytoninu najbolju prijateljicu.

Glumci

Chad Michael Murray
James Lafferty
Hilarie Burton
Bethany Joy Galeotti
Sophia Bush
Paul Johansson


_________________
O seriji Tumblr_ls75b8LAd91qc4i52o2_250O seriji Tumblr_ls75b8LAd91qc4i52o4_250

Never wait until tomorrow to hug someone you could hug today,
because when you give one, you get one right back your way.
View user profile http://tvshows.forumhr.com

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

© By Anette Design / ISB| Pokreće: Forumotion | ©TV Shows 2011

 

Create free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com